Despre noi

Despre noi

DCM PRO DESIGN si-a inceput activitatea in anul 2005 ca o societate cu capital 100% privat, specializata in tipar digital, printuri indoor-outdoor si publicitate pe transport.

Incepand cu anul 2008, pe langa investitiile in echipamente de ultima generatie, DCM PRO DESIGN beneficiaza de sediu nou, unde clientii pot gasi un show room cu toate produsele pe care le comercializam, precum si spatii special amenajate si dotate cu echipamentele necesare pentru desfasurarea in cele mai bune conditii a serviciilor de colantare si printare.

Experienta acumulata in cei peste 4 ani de activitate, precum si echipa tanara formata din profesionisti gata oricand sa contribuie la realizarea celor mai interesante lucrari, ne-au pozitionat in topul firmelor specializate in colantari si inscriptionari taxi, tuning exterior (folie imitatie de carbon 3M, Oracal, negru mat etc), stickere autocolante, printare bannere si mesh-uri, sisteme de expunere etc.

Cunoastem foarte bine ce inseamna calitate, timp redus de executie si un pret competitiv.

Colantari auto profesionale

Folosim materiale de la cei mai mari producatori, precum: 3M, ORAFOL si AVERY DENNISON.

DCM DESIGN va ofera o gama variata de produse si servicii:
- Colantari auto partiale sau totale
- Colantari totale cu folie carbon 3M
- Colantari totale taxi - la preturi avantajoase (colaboram cu majoritatea firmelor de taxi din Bucuresti)
- Colantari auto totale cu folie transparenta de protectie 3M Scotchgard sau Oracal 970 - Premium Wrapping Cast
- Colantari faruri / stopuri cu folie transparenta 100% sau folii colorate (fumuriu, rosu, galben, portocaliu etc.)
- Colantari elemente interioare (trimuri)
- Colantari auto policromie (cu grafica venita din partea clientului sau cu macheta realizata de departamentul DTP al DCM DESIGN)
- Polish faruri, utilizand produse profesionale 3M
- Gravare oglinzi (gravare chimica, gravare laser)

Calitatea autocolantelor

VERLA, furnizorul tau de incredere

Verla este un distribuitor important pe piata materialelor pentru industria publicitara din Romania, cu o experienta de 15 ani in domeniu.

" Oracal si Mactac - folii adezive profesionale, doua dintre marcile de renume pe care le furnizam clientilor nostri, sunt garantia calitatii si a competitivitatii pe piata romaneasca. Acestea sunt certificate si agrementate tehnic, intr-o paleta variata de culori, destinate realizarii elementelor de signalistica (totem-uri, decorari vitrine, indicatoare rutiere, firme luminoase, inscriptionari si colantari auto), decoratiuni interioare (wall-art, imitatii sticla sablata, vitralii) si folii adezive imprimabile (panotaj, campanii publicitare, stickere, postere) cu aplicatii pe termen lung, mediu sau scurt. Folii color cu adeziv permanent sau removabil, cu garantie pana la 10 ani, folii de laminare, translucente, transparente color, folii de protectie solara si antiefractie, window-graphic, floor-graphic, reflectorizante, finisate mat sau lucios, imprimabile ink-jet, solvent sau laser, sunt doar cateva din multitudinea de materiale pe care le furnizam.

In centrul atentiei noastre este clientul. Aceasta filosofie urmareste consolidarea unor relatii durabile, reciproc avantajoase cu toti clientii nostri, pentru ca dincolo de strategii sau obiective pe termen scurt sau lung, tot ce am realizat sau vom realiza au la baza aceste relatii de colaborare. "

Marius Huszti
Manager Marketing VERLA

Dumneavoastra aveti cuvantul

“Am gasit in DCM DESIGN nu doar un excelent executant, dar si un sprijin real in machetare.Lucram excelent de 4 ani, avem intreaga flota sub semnatura de mai sus si ne-am convins ca echipa DCM DESIGN face "casa buna" cu promptitudinea, calitatea si profesionalismul. Cu adevarat ""colantari auto profesionale"” - Cristina Nistor, Sef Dep. Administrativ - TOYA Romania

“Salut! Toata stima pentru baietii in cauza, lucreaza foarte bine si frumos. Azi am fost la ei si au pus dungile pe masina, curat si ieftin. Toata stima. Va multumesc.” - Antonio74 (Bucuresti)

“Extraordinare lucrarile!!! Absolut tot ce am facut la DCM DESIGN…am fost mai mult decat multumit. Tin sa precizez ca Bmw-ul seria cinci care acum este portocaliu, a stat ieri la noi in garaj cam 5 ore, timp in care, cred ca 10 clienti m-au intrebat unde a fost "vopsita" masina...” - Ahoe (Bucuresti)

“M-am uitat pe site-ul dvs si sincer mi-a placut ce am vazut acolo. Initial am citit informatiile din posturile precedente, insa am fost captivat mai mult de imaginile postate... Sunt din provincie si trebuie sa vad cum procedez pentru a ajunge la voi, in Bucuresti…” - John8109 (Focsani)

“Salut! Eu ma ocup de colantari auto de vreo 2 ani de zile ... si dupa cate vad chiar se pricep baietii din Bucuresti. Am un prieten care si-a facut la ei capota, pavilion si portbagaj si i-a iesit masina perfect. Are colantul de vreo 4-5 luni de zile pe masina si nu are nici o problema. Este perfect intins, fara bule, fara dungi, fara nimic. Sincer, vi-i recomand cu incredere pe baietii din Bucuresti...” - Menelau_mpi (Pitesti)

“Salutare! Vi-i recomand pe baieti, fac treaba foarte buna. Mi-am facut si eu capota, grila, prelungire bara, oglinzi cu folie de carbon si sunt super multumit si incantat de cum arata…” - Speed Fly (Bucuresti)

“Am apelat la serviciile lor si ii recomand cu incredere.” - BC-20-LET (Iasi)

Atelier

Prezentari din timpul activitatii, pentru cateva din lucrari.
Inainte... si... dupa executie.